Sohbet Odası Alışveriş Kampanyaları

Elektronik: Google Alışveriş kampanyaları, Kara Cuma’dan iki hafta öncesine kadar eşit olarak büyür. yaz tatili günlerini çevreleyen haftalar dev ani artışlar. Sohbet odası tatil haftasında, bu Google alışveriş kampanyaları türkiye dışında ikinci, daha küçük bir artış görebilir. Ocak ayı başında biraz yüksek performans bekleniyor.

Yiyecek ve Bakkallar: Google Alışveriş kampanyaları sezon boyunca sürekli artmaktadır. Chat odası Birçoğu Şükran Günü’nde önemli bir büyüme görse de, kampanyalar Noel’den önceki haftaya kadar büyümeye devam edecek ve sonra ani bir düşüşe geçecek.

Hobiler ve Boş Zaman Uğraşları: Bu sektördeki Google Alışveriş kampanyalarının Kasım ayına kadar büyümesi sınırlı. Sohbet odaları ve Aralık ayının ikinci haftası oldukça güçlü ancak bu büyüme Kasım ve Aralık aylarının sonlarına doğru yoğunlaşıyor. Ocak ayına kadar bu kampanyalar Tatil öncesi seviyelerde gerçekleştirilmeye devam edecek.

Ev ve Bahçe: Ev ve Bahçe için Google Alışveriş genellikle sezonun ilerleyen saatlerinde başlar ve daha erken biter ve genellikle Noel öncesi Tatil öncesi seviyelere döner.

Ev Aletleri: Büyük bilet cihazları genellikle satış öncesinde iyi planlanmaktadır ve chat odaları kadar olan haftalar bu sektördeki en büyük cihazlardır. Çoğu Tatil Google Alışveriş Aralık ayının ilk haftasında sona erdi. Yılbaşı haftası uluslararası pazarlarda da küçük bir artış görebilir.

Mobilya: Kasım, Google Alışveriş’te Mobilya için en büyük ay ve Aralık ayı en kötüsü olabilir. Bu kampanyaları erken ve Kasım ayı için bol bütçeyle oluşturarak bu satışlardan erken yararlanın.

Takı: Google Alışveriş kampanyaları, tatil günü boyunca indirimli günler temmuz ayının ikinci haftasında zirvelerle birlikte istikrarlı ve beklenen bir büyüme kaydetti. Tatilden sonra bile, takı alışverişçileri Google’a akın etmeye devam ediyor – hiçbir zaman reklamverenler Tatil öncesi rakamlarının altına düşmeyi beklememelidir.

Spor ve Fitness Giysileri: Yaz bedenleri kışın yapılır, ancak Fitness alışverişi sonbaharda başlar. Sezon boyunca bu kampanyalar, tatil öncesi harcamalarından% 640 daha fazla olacak şekilde önemli ölçüde daha yüksek bir erişime sahip olacak! Sohbet’den sonra bile, bu kampanyaların Eylül ayında olduğundan en az% 40 daha fazla harcamasını bekleyin.

Oyuncaklar ve Oyunlar: Google Alışveriş kampanyaları Ekim ayında ılımlı bir büyüme sergiliyor ve Kasım ve Aralık aylarında Tatil sezonu boyunca gerçekten şişiyor. Ancak bayramdan sonra, bu kampanyalar genellikle Ocak ayında tatil öncesi harcamalarının altına düşüyor.