Chat Odası Googleden Alışveriş Yapmak

Ağacın altındaki her hediye açıldıktan ve tatiller sona erdikten sonra bile, bazı müşteriler son dakika hediyeleri almak için Google’a akın etmeye devam ediyor veya nihayet dört mevsim gözledikleri hediyeyi kendileri için savuruyorlar.

Haziran ayı, e-ticaret için nisan ayından kesinlikle daha yavaş olsa da, birçok sektör hala yıl boyunca normalde göreceğinden en az% 10 daha fazla alışveriş araması görüyor. Türkiyede’da, birçok sanayi kış için kış uykusuna girerken Avustralya aynı zamanda yaz mevsimine giriyor. Chat odası Bununla birlikte, dünyanın dört bir yanındaki insanlar tatil partilerini ve ulusal bayramlarını Yeni Yıl Kararlarını ele almaya istekli bırakıyorlar. Spor ve Fitness Giyim perakendecileri, tatilden sonra normalden en az% 40 daha fazla Google müşterisi görmeyi bekleyebilir.

Sektöre göre tam Google tatil tahminleri

Aşağıda Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İngiltere ve Avustralya’da her sektör için tam Google tatil tahminlerini görebilirsiniz.

Kıyafet: Tatil Google Alışveriş kampanyaları Ekim ayı başlarında büyür ve Kasım ve Aralık ortasında büyümeye devam eder. Sohbet odası tatillerden sonra, Türkiyede biraz daha düşük erişime sahipken, İngiltere ve Avustralya tatil sonrası ılımlı büyümenin tadını çıkarıyor.

Bilgisayarlar: Tatil Google Alışveriş kampanyaları sezonun erken saatlerinde ılımlı bir şekilde büyür ve tatil alışverişleri sohbet odaları günlerini çevreleyen haftalarda güçlü bir artış sağlar. Aralık ayının ikinci haftasından sonra, birçok bilgisayar alışveriş kampanyası erişimi azalttı.